Epiloog

Hier eindigt mijn verhaal van mijn familie. Het einde van het tijdperk Eindhoven, waar mijn moeder geboren is en ik 35 jaar geleefd heb. Dat deel van mijn leven maakte plaats voor een ander leven in Deventer. De stad waar ik nog woon. Ik had in Eindhoven Clementine leren kennen bij Dynamo. We woonden in een studentenhuis in de Prins Hendrikstraat en in een kleine gezinswoning in de St. Severusstraat. Daar werd in 1986 onze zoon Jascha geboren. Ik kreeg een baan aangeboden in Deventer en we verhuisden naar Meerkoet 48 in Deventer. In 1988 werd daar de 2e zoon uit deze relatie geboren: Jens Ruben. Ik was tot 2008 actief in projecten preventie voetbalvandalisme en vanaf 2010 in de politiek als voorzitter van de SP Deventer.

Mijn moeder Wiesje overleed op 2 november 1991 aan een herseninfarct nadat ze terugkwam uit de wereldwinkel. Mijn vader Joop overleed zes jaar later op 19-05-1995 (19 en 5 = 24 ; 19 en 95 = ook 24) en werd begraven op 24 mei. Hij bleef een man van de cijfers.

Natuurlijk hoop ik dat één van mijn kinderen ooit een eigen voortzetting geeft aan het verhaal over de familie. Daarom stopt het ook bij mijn vertrek naar Deventer zodat iemand anders een vervolg kan schrijven. Een vervolg vanuit het eigen perspectief op onze toch wel uitzonderlijke familie.

Door naar Achille Lauro